4. Olağan Genel Kurulumuz gerçekleşti

“Yeni Bir Dünya Mümkün” mottosuyla katılım çağrısı yapılan Cihannüma 4.Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleşti.

Türkiye’nin dört bir yanından Cihannüma Temsilcilikleri ve gönüllülerinin büyük ilgi gösterdiği 4.Olağan Genel Kurulumuz büyük heyecan ve coşku içinde geçti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cihannüma mensuplarına özel gönderdiği mesajın okunması ile başlayan Genel Kurulda, Genel Başkan Rıza Yorulmaz ve YİK Başkanı Yusuf Tekin salona hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılamaması nedeniyle Genel Kurul’a, Cumhurbaşkanı Erdoğan adına katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Cihannüma mensuplarının, insan kaynağını bakımından ve temsil ettiği dava şuurunun önemine dikkat çekti.

Rıza Yorulmaz
Yusuf Tekin
Numan Kurtulmuş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, AK Parti Milletvekilleri Lütfiye Selva Çam, Nazım Maviş, Mustafa Canbey, Abdülkadir Özel,Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Milletvekilleri, Valiler, Rektörler ile davetliler katıldı.

AK Genel Başkan Vekili Kurtulmuş’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan özel bir NFT Dijital tablo hediye edildi.

Hediye takdimi ve aile fotoğrafı çekilmesinin ardından Genel Kurul resmi programına geçildi.

Genel Kurul Divan Başkanlığına teklif edilerek seçilen Selim Cerrah, Divan Üyeliklerine Semi Okumuş, Ahmet Tirfil, Ahmet Turan Ay, Mustafa Cabir Altuntaş seçildi.

Divan’ın oluşmasının ardından önceki dönem Faaliyet, Denetim ve Mali raporları delegelerin oylarına sunuldu.

Son olarak teklif edilen Yeni Yönetim Kurulu listesi ve Denetim Kurulu listesi, Divan Başkanlığı tarafından delegelerin oylarına sunuldu.

Oy birliği ile kabul edilen teklifin ardından, yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu delegelerin tezkiyesi ile seçildi.

Seçimlerin ardından Genel Başkan Rıza Yorulmaz bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi ve Cihannüma Olağan Genel Kurulu tamamlandı.


Genel Kurulumuzdan kareler


Genel kurulumuzun video kaydını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Yazıyı paylaş

Önerilen Haberler

Beğenebileceğiniz Yazılar
Önerilenler

AB’den doğal afetler nedeniyle Yunanistan’a 2 milyar 250 milyon avroya kadar destek

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen,...

DİPLOMATİK SÖZLÜK Göç Diplomasisi(Migration Diplomacy)

Lala NAGHİYEVA Göç Diplomasisi, devletlerin sınır ötesi nüfushareketliliğini yöneltmek için...

ABD, Avustralya ve İngiltere’yi Çin’le karşı karşıya getiren anlaşma: AUKUS

ABD, İngiltere ve Avustralya arasındaki "nükleer denizaltı ittifakı"AUKUS, Hint-Pasifik...

Rusya Devlet Başkanı Putin, Kuzey Kore lideri Kim ile bir araya geldi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kuzey Kore lideri Kim...